EXTRA'S

GENIET NOG MEER VAN DUBLIN MET DEZE EXTRA'S

Whiskey proeverij

Wie aan Ierland denkt, denkt natuurlijk ook aan Ierse Whiskey. Deze drank wordt al sinds de middeleeuwen in Ierland geproduceerd.

 

Wil je meer te weten komen over het Ierse ‘levenswater’ en de kans krijgen verschillende Ierse Whiskey’s te proeven? Boek dan na afloop van je stadswandeling een Witty Walks Whiskey proeverij.

 

Ik neem je mee naar een gezellige Ierse pub waar ik eerst uitleg geef over de verschillende aspecten van Ierse Whiskey, waarna je de kans krijgt om vier verschillende Ierse Whiskey’s te proeven.

 

Een must voor echte Whiskey liefhebbers, maar ook leuk voor mensen die normaal geen Whiskey drinken. Je moet uiteraard wel minimaal 18 jaar zijn om mee te mogen doen.

Prijs: € 17,- per persoon

Boeken kan via het boekingsformulier voor je stadswandeling.

Pubquiz

Het is ook mogelijk om je stadswandeling af te sluiten met een Ierse pubquiz. We eindigen de stadswandeling in een gezellige pub. Hier ga je de strijd aan met je reisgenoten. De vragen gaan over Dublin en Ierland, dus let tijdens de stadswandeling goed op.

 

Voor de winnaar is er natuurlijk een prijs.

De pubquiz kan indiviueel of in teams gespeeld worden.

 

Prijs: €7,- per persoon

Drankjes zijn voor eigen rekening.

Boeken kan via het boekingsformulier voor je stadswandeling.

hartje Dublin

Tijdens de tours  van Witty Walks krijg je natuurlijk een aantal tips die je kunt gebruiken tijdens de rest van je bezoek aan Dublin. Maar er zijn nog veel meer insider tips. Deze heb ik gebundeld in het boekje 'hartje Dubin'. Hierin staan mijn persoonlijke tips voor musea, pubs, restaurants, winkels, bijzondere plekken, openbaar toiletten en nog veel meer. 

Prijs: € 8,- inclusief verzendkosten

Als je hartje Dublin in combinatie met een stadswandeling besteld, betaal je slechts € 5,- Je ontvangt het boekje dan na afloop van de stadswandeling. 

 

Of bestel hartje Dubin zonder stadswandeling.

Cadeaubon

Wil je iemand een unieke Dublin ervaring cadeau doen? Dat kan met de Witty Walks Cadeaubon.

Deze kan voor een bepaald bedrag, een volledige tour of bijvoorbeeld een whiskeyproeverij of pubquiz uitgegeven worden. De waarde is flexibel en aan te passen aan jouw wensen. 

Wil je een cadeaubon bestellen? Stuur dan een e-mail naar cat@wittywalks.com.