stadswandeling

VOOR KINDEREN

LUISTER NAAR MOOIE VERHALEN EN LEGENDES

Een stadswandeling door Dublin met kinderen. Dat kan zeker. Het is zelfs een ideale stad om met kinderen te bezoeken. Dublin is compact en er zijn veel leuke dingen te beleven. Voor Ieren is het gezinsleven belangrijk en dat zie je terug in de vele kindvriendelijke bezoekersplekken. De stadswandeling door Dublin met kinderen is een korte wandeling van ongeveer 1,5 uur. De excursie voert langs de vele spannende verhalen en leuke legendes die Dublin rijk is. Onderweg leer je iets over de geschiedenis van Dublin: van het ontstaan van de stad in de tijd van de Vikingen, tot de beroemde Paasopstand in 1916. Maar je krijgt ook antwoord op interessante vragen. Is het bijvoorbeeld mogelijk om uit de toren van Dublin Castle te ontsnappen? Waarom heeft Dublin zo veel felgekleurde voordeuren? Wat zijn Leprechauns? En nog veel meer. Met deze kinderstadswandeling door Dublin worden alle leuke weetjes prijsgegeven.

Startpunt: Vikingschip-monument op Wood Quay.

Tijden: 10.30 en 14.00 uur.

Duur: ongeveer 1,5 uur.

Prijs: 125 euro voor een groep tot en met 8 personen. Is de groep groter? Vraag dan naar de mogelijkheden en de bijbehorende prijs.

 

Voorwaardener neemt minimaal 1 kind deel (tot en met 16 jaar) en er is altijd minimaal 1 volwassen begeleider aanwezig.

Deze tour is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar jongere kinderen zijn ook welkom als ouders denken dit voor hen geschikt is. Ieder kind is anders en de ouders kunnen dit zelf het beste inschatten.

Overige informatie: op alle boekingen van Witty Walks zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Bij de stadswandeling door Dublin met kinderen krijg je een PDF-document met leuke tips voor kindvriendelijke bezienswaardigheden en activiteiten in de stad.