DAGTRIP NAAR

DE kust

REIS PER TREIN LANGS DE OOSTKUST VAN IERLAND

Dublin ligt aan de oostkust van Ierland en heeft een prachtige kustlijn. Een dagje naar zee is prima te combineren met een stedentrip Dublin. Deze dagtrip van Witty Walks voert langs de leukste kustplaatsjes met volop natuur, geschiedenis en cultuur. Deze excursie begint met een treinreis van Dublin naar Dun Laoghaire voor een rondleiding door de historische haven. Hier leer je hoe je deze typisch Ierse plaatsnaam uitspreekt. De excursie gaat wandelend verder langs de kust. Je bezoekt onderweg onder meer de James Joyce Tower met museum. Vanuit het middeleeuwse plaatsje Dalkey gaat de trip verder met de trein richting Bray. Na de lunch volgt een prachtige wandeling (8 kilometer) over ruige kliffen. Onderweg vertelt Cathelijne over de geschiedenis van het klifpad en de natuur. De klifwandeling eindigt aan het einde van de middag in Greystones, waarvandaan de trein terug naar Dublin gaat. Je bepaalt zelf hoe laat je de trein terugneemt.

Startpunt: treinstation Dublin Pearse. 

Tijden: 10.00 uur.

Duur: hele dag.

 

Prijs: 55 euro per persoon, inclusief treinkaartje en privégids. Koffie en lunch zijn voor eigen rekening. Deze excursie is te boeken vanaf 4 personen. 

Overige informatie: deze excursie buiten Dublin is voor iedereen met een normale conditie te doen. Op alle boekingen van Witty Walks zijn de algemene voorwaarden van toepassing.