aanbod

op maat

EEN UNIEKE ERVARING, AFGESTEMD OP JOUW WENSEN

Naast het aanbod van de stadswandelingen door Dublin en dagtrips buiten de hoofdstad, zijn ook tours op maat mogelijk. Perfect voor wie op zoek is naar een unieke Dublin-ervaring.

 

Op basis van jouw persoonlijke wensen wordt er speciaal voor jou een excursie of volledig programma samengesteld.

 

Wil je weten wat er mogelijk is? Vul dan het formulier hiernaast in en je ontvangt vrijblijvend een op maat gemaakt voorstel, inclusief offerte.

Ja, ik wil een Dublin ervaring op maat

Reisadvies voor heel Ierland

Witty Walks kent niet alleen Dublin op haar duimpje, ook de rest van het eiland is niet onbekend. Gids Cathelijne schreef niet voor niets het boek ‘De ultieme roadtrip’ door Ierland. Zij weet de mooiste plekken in Ierland te vinden en deelt die kennis graag met jou. Op basis van jouw wensen stelt zij een programma op maat samen. Vol tips over de beste bezienswaardigheden, de leukste tours en de mooiste routes. Ook geeft Cathelijne hierin advies over accommodaties, restaurants en andere zaken die het beste bij jouw persoonlijke wensen passen.

 

Kosten voor reisadvies op maat

 

  • Reizen van 1 tot 7 dagen: € 180,-

  • Reizen van 8 tot 14 dagen: € 360,-

  • Reizen van 15 tot 21 dagen: € 540,-

  • Reizen van 22 tot 28 dagen: € 720,-

                                                                                                                                                

Witty Walks is een touroperator en geen reisbureau en mag daarom volgens Europese regelgeving geen pakketreizen aanbieden. Vervoer, accommodaties, tickets en andere zaken kunnen daardoor niet via Witty Walks worden geboekt.

Stuur een e-mail met je wensen voor een reisprogramma op maat naar cat@wittywalks.com

WAT ANDEREN ZEGGEN

OVER WITTY WALKS

— Familie de Groot

Een mooie wandeling over twee bergtoppen met mooie verhalen over de verschillende valleien en de natuur. Een absolute aanrader! Cathelijne is prettig gezelschap, houdt rekening met de groep en diens tempo.