top of page
Trinity College Library Long Room_perspective_Trinity College, Dublin_Web Size.jpg

Bestel
Boeken

DUBLIN, STAD VOL VERHALEN

Dublin, stad vol verhalen is als een reisleider die in je tas past.
 
Deze gids heb je nodig tijdens je bezoek aan Dublin, want de Ierse hoofdstad zit vol verhalen die je anders niet snel ontdekt. Ze gaan over de heftige geschiedenis, over bijzondere mensen en over de rijke Ierse cultuur. 

Cathelijne weet dankzij haar jarenlange ervaring als gids precies waar je moet zijn in Dublin. Tijdens haar stadswandelingen vertelt ze veel verhalen over de stad, maar er zijn er nog veel meer. Daar is ze naar op zoek gegaan. Met dit boek maak je samen met Cathelijne een stadswandeling. Je komt op maar liefst honderd plekken die zijn gekoppeld aan honderd verhalen. Met de gratis audiotour kun je er ook voor kiezen om naar de verhalen te luisteren.

Cover_Dublin-stadvolverhalen.jpg
Prijs: €18,50
ook verkrijgbaar als e-book via alle grote aanbieders
COVER.jpg

IERLAND - DE ULTIEME ROADTRIP

Prijs: €21,50

Tijdens haar tours krijgt Cathelijne regelmatig de vraag: “Wat mag ik niet missen tijdens mijn vakantie in Ierland?” In het boek 'Ierland - De Ultieme Roadtrip' geeft zij antwoord op die vraag. 

Ierland heeft alles wat je nodig hebt voor een afwisselende roadtrip: van kleurrijke dorpjes tot gezellige steden, van spectaculaire kliffen tot stille stranden en van glooiende bergen tot uitgestrekte velden. Dit alles ondergedompeld in een eeuwenoude geschiedenis, omlijst door de rijke Ierse cultuur en ingekleurd door de vriendelijke Ierse bevolking. 

Ga mee met Cathelijne op de ‘Ultieme Roadtrip door Ierland’. De reis is opgedeeld in vier routes. We beginnen in Dublin en gaan het hele eiland rond, inclusief Noord-Ierland. Cathelijne deelt haar liefde voor Ierland door te vertellen over haar belevingen onderweg. Daarnaast geeft ze tips waarmee je jouw eigen roadtrip optimaal kunt beleven. Een reisverhaal en reisgids in een. 

bottom of page