top of page
IMG_0214_edited.jpg

PERSOONLIJK
REISADVIES

REISADVIES VOOR JOUW EIGEN
ULTIEME ROADTRIP DOOR IERLAND

Cathelijne is een echte ervaringsdeskundige op het gebied van zelfstandig reizen door Ierland. Het Ierse eiland heeft geen geheimen voor haar en ze weet de mooiste plekjes zonder moeite te vinden. Ze heeft er zelfs een boek over geschreven!

 

Cathelijne helpt jou graag met het samenstellen van jouw eigen ultieme Ierse roadtrip. Tijdens een Zoom gesprek vertel jij waar je naar op zoek bent en wat je allemaal wil zien en beleven tijdens jouw vakantie in Ierland. Vervolgens maakt Cathelijne een programma voorstel voor jou op maat vol tips en adviezen. Dit is geheel vrijblijvend, jij kiest zelf wat je wel en niet gaat doen. 

Eenmalige kosten: €35,-

LET OP: Witty Walks is geen reisbureau en kan geen boekingen voor je maken. In het reisadvies dat je ontvangt staan alle gegevens die je nodig hebt om zelf accommodatie en activiteiten te boeken. 

_DBS2922.jpg

PODCAST - MIJN IERLAND

Wil je nog meer verhalen van Cathelijne horen over Ierland? Luister dan naar de 'Mijn Ierland Podcast'. Hierin neemt Cathelijne je door middel van verhalen en fragmenten mee naar Ierland. Aan het einde van de aflevering is haar Ierland hopelijk ook een beetje jouw Ierland. 

Kijk voor meer verhalen over Ierland op www.mijnierland.nl  

bottom of page